Főoldal A megrendelés menete Általános tudnivalók a termékekről

Általános tudnivalók a termékekről


Alkotásaimat időről-időre facebook oldalamon teszem közzé a hozzátartozó főbb paraméterek megjelölésével (méret, ár). Kreációim mérete változó, az egészen aprótól a gigantikus méretűig minden megtalálható közöttük. Természetesen az ár is ennek, valamint a felhasznált, minden esetben minőségi, prémium alapanyagoknak, továbbá a befektetett munkaóráknak a függvénye. Általánosságban elmondható, hogy mindenből egy darab készül, de előfordul, hogy egy termékből egyszerre több is elérhető (ebben az esetben az egyedi jellegből adódóan lehetnek minimális eltérések).  Amennyiben befogadóra lel egy darab, azt jelzem az alkotás fotója alatt.

 

Minden évszakban új kollekcióval jelentkezem, és természetesen az ünnepekről sem feledkezem meg. Termékpalettámmal igyekszem minden igényt kielégíteni azért, hogy mindenki megtalálja azt, ami a szívéhez közel áll.

 

A beépített világítással rendelkező darabok tekintetében az elemcsere megoldott. Figyelembevéve azt, hogy termékeim javarésze natúr alapanyagokból készül, idővel elképzelhető, hogy például néha elenged a ragasztó, vagy minimális mértékű morzsolódás, „koszolás” figyelhető meg (a mohából, tobozból, kövekből készült alkotások vonatkozásában). Kérlek ezt vedd figyelembe!

 

Alkotásaim eredetiségét, egyediségét és minőségét a bejegyzett Interiordecor márkanevem garantálja. A kreációim másolása jogi következményeket von maga után!

« A megrendelés menete

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ